TKI-projektien esittelytilaisuus 26.4. lähipäivällä

Osa onkin jo AHOT-prosessin kautta esitellyt tki-projektejaan ja tämä viesti ei siis koske heitä. Ne, jotka ovat työstäneet ohjelman mukaan tki-projektiaan kevään aikana osallistuvat lähipäivään 26.4.2018 klo 9.00 alkaen. Pääsemme vierailulle Lindström Oy:lle Hämeenlinnaan. Paitsi että saatte esitellä tki-projektejanne Lindströmin tiloissa, saamme vierailukierroksen Lindströmin palvelukeskuksessa. Osoite on Paroistentie 5, 13600 HML. Pysäköintipaikkoja on vasemmalle kun pihaan tulette (Reija tulee vastaan). Ovi nro 36 on sisäänkäynti, siellä vasemmalla puolella on myös pysäköintitilaa. Kiitos jo nyt Reijalle järjestelyistä ja että saamme tulla lähipäivää viettämään teille!

Valmistaudu esittämään tki-projektisi 15 minuutissa. Tee enintään 3 diaa työsi esittelemiseen. Pääpaino on siis suullisella esityksellä. Mieti tarkkaan, mitä haluat sanoa; mikä yleisöä eniten ehkä kiinnostaa. Kaikkea ei tarvitse kertoa, mitä on löytänyt ja lukenut sekä tutkinut aiheen tiimoilla. Heti kunkin esityksen päätteeksi kokeilemme mukavaa ja rakentavaa menetelmää palautteen antamiseen.

Kommentoimme ja ohjaamme mielellämme raporttejanne ja töitänne edelleen eteenpäin. Tämän viikon Anne-Maria on työmatkalla, mutta pyrkii lukemaan palautettuja töitä jossakin välissä ennen viikon päättymistä.

Tsemppiä tki-töiden loppuvaiheisiin ja tapaamisiin ensi viikolla!

Sanna ja Anne-Maria

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s